Bakkerij grondstoffen

Vrancken is de totaalleverancier op het gebied van ijs in België. We werken samen met de beste Italiaanse ijsmerken zoals MEC3 en Pernigotti. En samen ontwikkelen we de lekkerste recepten voor in jouw ijssalon. 

Onze merken

Wij werken samen met de beste merken op het gebied van bakkerijgrondstoffen. Samen met onze partner Bakeplus adviseren we u graag. 

Assortiment

Vrancken is de totaalleverancier op het gebied van bakkerij grondstoffen in België. We hebben een uitgebreid assortiment met onder andere basisgrondstoffen, verpakkingen, gereedschappen, en decoraties. 

Logistiek

Met ons brede assortiment aan bakkerij grondstoffen kunnen wij u integraal ontzorgen in de supply chain. Ons centrale magazijn bevindt zich in Bree en met ons eigen transport kunnen wij u snel voorzien van uw bestelde artikelen.  

Onze accountmanagers

Onze accountmanagers zijn specialisten op het gebied van bakkerij grondstoffen en helpen u graag verder. We komen graag bij u langs om u te voorzien van passend advies. 

Paascatalogus

Ons volledige assortiment voor Pasen is te vinden in onze catalogus. U kunt hierbij denken aan de lekkerste Paaseitjes, snoepgoed, holfiguren en pralines. Klik op de onderstaande button om de catalogus te bekijken. 

Promo folder 

Elke maand hebben we speciaal voor u nieuwe acties geselecteerd. Deze vindt u terug in onze maandelijkse promo folder. Klik op de onderstaande button om de folder te bekijken.